Behandlinger hos Birgitte

I min tilgang til din problematik ser jeg på hele dig, din fysik og livssituation. Den første konsultation vil derfor bestå af både samtale og en grundig undersøgelse. Jeg spørger ind til smerter og bevægeindskrænkninger, hvis det er relevant. Du vil muligvis også skulle svare på spørgsmål i relation til dine kostvaner, motionsvaner, søvnvaner og fordøjelse. Disse svar har betydning for, hvilken behandling, jeg anbefaler.

Book online

Book behandling i klinikken eller hjemme hos dig

Vælg din behandling og book direkte online. Du får en beskræftelse efter endt booking.  En behandling hos Birgitte Toft Hummelmose er altid en betragtning af hele billedet af dig, din krop og livssituation. Jeg tager mig god tid, og behandler ikke kun akutte symptomer. 

Har du spørgsmål?

Kontakt Birgitte Toft Hummelmose på tlf. 28 96 24 74 eller ved at udfylde formularen. Din henvendelse bliver besvaret hurtigst muligt.

Hvilken behandling er relevant for dig?

Jeg tilbyder forskellige tilgange til din behandling. Fælles for dem alle er, at jeg ser på hele din situation, når jeg vurderer den rette behandling for dig.

Tryghed er en vigtig del af et godt behandlingsforløb. Derfor skal du ikke tøve med at stille spørgsmål, så du med din egen viden kan tage aktiv del i din helingsproces.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.