Palliativ behandling: Lindring ved kronisk sygdom

Palliation eller palliativ behandling er lindrende ved kronisk sygdom, som f.eks. kol, hjerteproblemer eller kræft, som medfører smerter eller funktionsnedsættelse.

Det fylder meget, når man i forvejen er kronisk syg – og det kan gøre hverdagen besværlig. Palliativ behandling kan hjælpe dig med at få en hverdag til at fungere, så du selv kan klare de ting, du gerne vil. Behandlingen er uden medicin, da jeg arbejder med de ting, som medicin ikke kan lindre.

Palliativ behandling

Hvornår har man gavn af palliativ behandling?

Sygdom af længere varighed gør kroppen stiv, og der kan være ting, man ikke længere kan klare selv. Palliativ behandling kan afhjælpe f.eks.:

  • spændinger og smerter, som ikke forårsages af en akut tilstand
  • besværet vejrtrækning
  • væske i kroppen
  • generel funktionsnedsættelse
Palliativ behandling

Ring eller book en konsultation

Ved du ikke, om palliativ behandling er det rigtige? Book en konsultation online eller ring på tlf.  28 96 24 74.

Når jeg hører din sygdomshistorie, kan jeg ofte gennemskue, hvad problematikken kan være. Jeg fjerner ikke årsagen til din problematik, men afhjælper generne og giver dig din funktionsevne tilbage.

Har du spørgsmål?

Kontakt Birgitte Toft Hummelmose på tlf. 28 96 24 74 eller ved at udfylde formularen. Din henvendelse bliver besvaret hurtigst muligt.

Hvilken behandling er relevant for dig?

Jeg tilbyder forskellige tilgange til din behandling. Fælles for dem alle er, at jeg ser på hele din situation, når jeg vurderer den rette behandling for dig.

Tryghed er en vigtig del af et godt behandlingsforløb. Derfor skal du ikke tøve med at stille spørgsmål, så du med din egen viden kan tage aktiv del i din helingsproces.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.