Genoptræning: Behandling og forebyggelse af skader

Fysioterapeutisk genoptræning fokuserer på at hjælpe dig med at genvinde funktionsevnen efter skader, operationer eller længerevarende sygdom.

Før din genoptræning begynder, gennemgår jeg din fysik, medicinske historie og personlige mål. Det giver mig en forståelse af dine udfordringer og behov, så jeg kan skræddersy din behandlingsplan.

Fysiopilates, yoga
Genoptræning-Skive-fysioterapeut

Motivation og forebyggelse af nye skader

Genoptræning kan være en udfordrende proces, både fysisk og mentalt. Derfor hjælper jeg dig også med at håndtere de følelser, som kan være forbundet med genoptræningsforløbet, så du kan opretholde en positiv indstilling og motivation.

Du bliver også undervist i selvbehandlingsteknikker, der kan være med til at forebygge nye skader og fremme langvarig sundhed.

Genoptræning-skive

Smertelindring og funktionel træning

Der vil være fokus på at genoptræne din krop til at udføre dagligdags aktiviteter og bevægelser, og derefter hvad du selv har af ønsker for fysisk kunnen. Du får øvelser til at forbedre din styrke, balance, koordination og bevægelighed.

Du vil komme til at arbejde med teknikker til at lindre smerter og ubehag, du oplever som følge af din skade eller sygdom. 

Har du spørgsmål?

Kontakt Birgitte Toft Hummelmose på tlf. 28 96 24 74 eller ved at udfylde formularen. Din henvendelse bliver besvaret hurtigst muligt.

Hvilken behandling er relevant for dig?

Jeg tilbyder forskellige tilgange til din behandling. Fælles for dem alle er, at jeg ser på hele din situation, når jeg vurderer den rette behandling for dig.

Tryghed er en vigtig del af et godt behandlingsforløb. Derfor skal du ikke tøve med at stille spørgsmål, så du med din egen viden kan tage aktiv del i din helingsproces.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.