Massage: Forbedring af dit samlede sundhedsbillede

Fysioterapeutisk massage er en terapeutisk tilgang, der kombinerer principperne fra klassisk massage med fysioterapi. Det er en praksis, der sigter mod at lindre smerter, reducere inflammation, øge mobiliteten og forbedre kropsholdningen.

Kroppen er en kompleks enhed, hvor alle elementer er flettet sammen og påvirker hinanden. Derfor betragter jeg ikke kun det specifikke problem, du kommer med, men tager højde for hele din krops sundhedsbillede.

Genoptræning-Skive-fysioterapeut
Massage-Skive-fysioterapi

Hvad er fysioterapeutisk massage?

Fysioterapeutisk massage  kombinerer klassisk massage med fysioterapi, som fokuserer på at forbedre kroppens funktion ved at arbejde med muskler, sener, led og nervesystemet. Jeg inddrager din sundhedshistorie og aktuelle udfordringer, så jeg kan skræddersy din behandling.

Massage til specifikke skader?

Det er ikke afgørende for din behandling, om du kommer med en sportsskade, overbelastning eller uforklarlige smerter. Jeg arbejder med hele dit sundhedsbillede, så vi kan afhjælpe dine symptomer og behandle dem på sigt, der hvor de opstår.

Har du spørgsmål?

Kontakt Birgitte Toft Hummelmose på tlf. 28 96 24 74 eller ved at udfylde formularen. Din henvendelse bliver besvaret hurtigst muligt.

Hvilken behandling er relevant for dig?

Jeg tilbyder forskellige tilgange til din behandling. Fælles for dem alle er, at jeg ser på hele din situation, når jeg vurderer den rette behandling for dig.

Tryghed er en vigtig del af et godt behandlingsforløb. Derfor skal du ikke tøve med at stille spørgsmål, så du med din egen viden kan tage aktiv del i din helingsproces.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.