Behandler hele vejen rundt

Fysioterapeut med speciale i smertelindring, lymfødem-behandling, palliation, relationsterapi og livsstil.

En behandling hos mig vil altid være en betragtning af hele billedet af dig, din krop og livssituation, når vi begynder et forløb. Jeg tager mig derfor god tid til at stille spørgsmål, du måske ikke er vant til at skulle svare på. Jeg spørger ind til smerter og bevægelsesproblemer, hvis det er relevant. Men du vil også skulle svare på spørgsmål om dine motionsvaner, søvnmønster og fordøjelse. Disse svar har betydning for, hvilken behandling, jeg anbefaler.

Birgitte Toft Hummelmose

Oprigtigheden styrker dit forløb

Mit arbejde er mere end bare en profession for mig. Min største drivkraft er at bruge min faglighed og viden til at forbedre mine patienters livskvalitet. Jeg er ikke tilfreds med at stagnere; min nysgerrighed og ønske om at lære mere driver mig altid fremad. Det giver en tryghed for mine klienter, som mærker, at min interesse er oprigtig. Det er en vigtig del af at hjælpe dem med at forstå deres behandlingsforløb og tage aktiv del i deres egen helingsproces.

Certificerede kompetencer og erfaring

Gyn-obs-urologi-baekkenloesning-baekken-underliv
Terapeutisk indsats​

Fysioterapi, kraniosakral-terapi, ACT-terapi med fokus på smertetilstande, relationel traumeterapi, ressource-orienteret kropsterapi

Fysiopilates, yoga
Krop, sind og livsstil​

PaFysioflow, tai chi, fysiopilates, stottpilates, livsstilsforløb, undervisning

Lymfødem-behandling-Skive
Specialkompetencer

Palliation, lymfødem, myofascielle forbindelser​, udnersøgelse af bækken og lænderyg, mobilisering og Kincetic Control

Skræddersyet behandling

En behandling hos mig vil altid være en betragtning af helheden. Jeg tager mig derfor god tid til at stille spørgsmål om dine smerter og bevægelsesproblemer, motionsvaner, søvnmønster og fordøjelse. Disse svar har betydning for, hvilken behandling, jeg anbefaler.

Har du spørgsmål?

Kontakt Birgitte Toft Hummelmose på tlf. 28 96 24 74 eller ved at udfylde formularen. Din henvendelse bliver besvaret hurtigst muligt.

Hvilken behandling er relevant for dig?

Jeg tilbyder forskellige tilgange til din behandling. Fælles for dem alle er, at jeg ser på hele din situation, når jeg vurderer den rette behandling for dig.

Tryghed er en vigtig del af et godt behandlingsforløb. Derfor skal du ikke tøve med at stille spørgsmål, så du med din egen viden kan tage aktiv del i din helingsproces.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.