Gyn-OBS: Hjælp til smerter i underlivet

Gyn-obs fysioterapi kan afhjælpe smerter i underlivet, som ikke skyldes noget akut eller kan diagnostiseres hos en læge.

For nogen er underlivsproblemer forbundet med krampelignende smerter, inkontinens og spontan luft eller afføring. Uanset hvad er det en tilstand, som kan behandles. Læs her hvordan gyn-obs hjælpe dig med underlivsproblemer.

Gyn-OBS-smerter-i-underlivet
Gyn-obs-urologi-baekkenloesning-baekken-underliv

Har du smerter i underlivet eller maven?

Underlivsproblemer kan opstå hos både mænd og kvinder, men opleves typisk hos kvinder, som i forbindelse med en graviditet, får beskadiget bækkenbunden – eller mister kontakten til lukkemuskulaturen.

For nogen er underlivsproblemer forbundet med krampelignende smerter, inkontinens og spontan luft eller afføring. Uanset hvad er det en tilstand, som kan behandles.

Birgitte Toft Hummelmose

Behandling af smerter i underlivet

  • skaber kontakt til lukkemuskulaturen
  • finder ud af, om du har brug for en gynækolog, eller om din problematik kan trænes i bedring
  • finder ud af, hvordan man kniber og giver slip igen
  • afhjælper spontan luft eller afføring og urininkontinens
  • lindrer smerter og spændinger i underlivet

Har du spørgsmål?

Kontakt Birgitte Toft Hummelmose på tlf. 28 96 24 74 eller ved at udfylde formularen. Din henvendelse bliver besvaret hurtigst muligt.

Hvilken behandling er relevant for dig?

Jeg tilbyder forskellige tilgange til din behandling. Fælles for dem alle er, at jeg ser på hele din situation, når jeg vurderer den rette behandling for dig.

Tryghed er en vigtig del af et godt behandlingsforløb. Derfor skal du ikke tøve med at stille spørgsmål, så du med din egen viden kan tage aktiv del i din helingsproces.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.